امروز می خواهیم در مورد همه چیز درباره خواص شگفت انگیز بادام صحبت کنیم.واحدی وجود دارد که نشان می دهد این خوراکی غنی ممکن است به مدیریت سطح قند خون کمک کند.بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 سطح منیزیم پایینی دارند. کمبود در میان کسانی که در مدیریت سطح قند خون خود مشکل دارند، شایع است. دانشمندان پیشنهاد کرده اندمنبع مورد اعتمادممکن است ارتباطی بین کمبود منیزیم و مقاومت به انسولین وجود داشته باشد. بادام حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر است و بنابراین ممکن است فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. فقط یک مشت بادام – تقریباً 1 حاوی یک هشتم پروتئین مورد نیاز روزانه یک فرد است.مردم می توانند این خوراکی را به صورت خام یا برشته به عنوان میان وعده میل کنند یا به غذاهای شیرین یا خوش طعم اضافه کنند. آنها همچنین به صورت برش، پوسته، برش داده شده، به صورت آرد، روغن، کره یا شیر بادام در دسترس هستند.مردم بادام را یک آجیل می نامند، اما آنها به جای یک مغز واقعی، دانه هستند.
فواید بادام
چندین فواید بالقوه برای سلامتی وجود دارد که دانشمندان با بادام مرتبط کرده اند این ماده یک غذای سالم است. آنها طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری را فراهم می کنند و می توانند منبع خوبی از پروتئین برای افرادی باشند که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کنند. آنها همچنین مستعد هستند و افراد میتوانند آنها را به طرق مختلف در رژیم غذایی بگنجانند.افرادی که به آجیل حساسیت دارند نباید بادام یا فرآورده های بادام مصرف کنند.
۱. بادام به مدیریت وزن کمک می کند
این ماده کربوهیدرات کمی دارد اما پروتئین، چربی های سالم و فیبر بالایی دارد.خوردن بادام به عنوان یک میان وعده در اواسط صبح می تواند باعث شود فرد برای مدتی احساس سیری کند. احساس سیری می تواند به کاهش وزن افراد کمک کند، زیرا آنها کمتر وسوسه می شوند که به دنبال میان وعده های بیشتری باشند.آجیل اغلب در غلات صبحانه وجود دارد.
۲.بادام و قند خون
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این خوراکی مغذی ممکن است به مدیریت سطح قند خون کمک کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 سطح منیزیم پایینی دارند. کمبود در میان کسانی که در مدیریت سطح قند خون خود مشکل دارند، شایع است. دانشمندانپیشنهاد کرده اندمنبع مورد اعتماد ممکن است ارتباطی بین کمبود منیزیم و مقاومت به انسولین وجود داشته باشد.
۳.بادام و بیماری های قلبی
بادام، همراه با سایر مغزها و دانه ها، ممکن است به بهبود سطح لیپید یا چربی در خون کمک کند. این می تواند برای سلامت قلب مفید باشد.در مطالعه ای در سال 2014، دانشمندان دریافتند که بادام به میزان قابل توجهی سطح آنتی اکسیدان ها را در جریان خون افزایش می دهد، فشار خون را کاهش می دهد و جریان خون را بهبود می بخشد. شرکت کنندگان همگی مردان سالم 20 تا 70 ساله بودند که روزانه 50 گرم از این ماده به مدت 4 هفته مصرف می کردند.
۴.بادام و کلسترول
این خوراکی سرشار از چربی است، اما چربی اشباع نشده است. این نوع چربی خطر لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول «بد» را افزایش نمی دهد .علاوه بر این، این خوراکی فاقد کلسترول است.به گفته این محققان، ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که می تواند به توقف فرآیند اکسیداسیون که باعث مسدود شدن کلسترول در عروق می شود، کمک کند .خوردن بادام به کاهش سطح نوع بد کلسترول به نام لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و افزایش سطح نوع خوب، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) کمک می کند. بادام همچنین دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی برای کمک به محافظت از شما در برابر بیماری های قلبی است.
۵.بادام سلامت استخوان ها را تقویت می کند
این ماده حاوی کلسیم ، منیزیم، منگنز، مس ، ویتامین K، پروتئین و روی است که همه اینهامشارکت منبع مورد اعتمادبه سلامت استخوان ها کارشناسان توصیه کرده اند منبع مورد اعتماد به این خوراکی به عنوان راهی برای به دست آوردن برخی از این مواد مغذی است.
آلرژی به بادام
افرادی که به آجیل آلرژی دارند باید از بادام اجتناب کنند. اگر فردی بعد از خوردن این خوراکی مغذی دچار کهیر ، تورم و مشکل در تنفس شد، باید فوراً به دنبال کمک پزشکی باشد. وضعیتی به نام آنافیلاکسی می تواند به سرعت ایجاد شود و می تواند تهدید کننده زندگی باشد.کسانی که آلرژی شناخته شده دارند باید بسته بندی غذاهای آماده را بررسی کنند و مطمئن شوند که غذاهای رستوران ها حاوی آجیل نیستند. این خطر وجود دارد که کیک ها، آب نبات ها، برنج مرزه و بسیاری از غذاها و غذاهای دیگر حاوی آجیل باشند.